Sponsors

Jack Tours & Travel Agency / de heer Jack Uden heeft de doelgroep van de NSBS een waterdispenser cadeau gemaakt. De geste is gedaan in het kader van het 30 jarig bestaan van Jack’s Tours & Travel.  De NSBS bedankt de heer Uden heel hartelijk voor zijn donatie.

De NSBS dankt Steps van harte voor hun donatie van SRD 3.000,-

Quota International heeft wederom een donatie geschonken aan de NSBS. Op 14 maart 2019 mocht Karin Blufpand, voorzitter van het NSBS Bestuur, een symbolische cheque in ontvangst nemen. De donatie is ten behoeve van de aanschaf van een keukenblok voor het nieuwe NSBS/Shiatsu gebouw.

De Louis Brailleschool mocht ook een donatie in ontvangst nemen voor de aankoop van een filekast en een kopieermachine.

Subisco

De NSBS heeft in januari 2019 donaties ontvangen van Subisco International en de Stichting voor Bostoezicht en Bosbeheer (SBB).  De sponsoren worden van harte dankgezegd voor hun geste.

 

 

Siska van der Ven, een ‘ston futu’ van de Shiatsu massage werd op zaterdag 9 februari 2019, begraven. Siska had samen met Eef Lim A Po Shiatsu massage geleerd aan blinden en slechtzienden zodat zij zelfstandig konden functioneren.

De familie van Siska heeft een bedrag van SRD 4.000,-- geschonken aan de NSBS. Dit is een deel van het geld dat is verkregen op de rouwdienst. De NSBS dankt de familie voor deze geste en wenst hun heel veel sterkte toe. Het geld zal een passende bestemming krijgen.