Sponsors

Lions Club Paramaribo Centrum heeft op 21 juni 2021 een partij brilmonturen en zonnebrillen geschonken aan de NSBS. de partij is ontvangen uit Nederland, door tussenkomst van sponsoren. De brillen zijn kosteloos naar Suriname vervoerd door Koemar Khargi van Koemar Shipping.

De NSBS heeft een deel van de brilmonturen geschonken aan de Kennedyschool. Renate Wartes nam de geste in ontvangst.

Jack Tours & Travel Agency / de heer Jack Uden heeft de doelgroep van de NSBS een waterdispenser cadeau gemaakt. De geste is gedaan in het kader van het 30 jarig bestaan van Jack’s Tours & Travel.  De NSBS bedankt de heer Uden heel hartelijk voor zijn donatie.

De NSBS dankt Steps van harte voor hun donatie van SRD 3.000,-

Quota International heeft wederom een donatie geschonken aan de NSBS. Op 14 maart 2019 mocht Karin Blufpand, voorzitter van het NSBS Bestuur, een symbolische cheque in ontvangst nemen. De donatie is ten behoeve van de aanschaf van een keukenblok voor het nieuwe NSBS/Shiatsu gebouw.

De Louis Brailleschool mocht ook een donatie in ontvangst nemen voor de aankoop van een filekast en een kopieermachine.

Subisco

De NSBS heeft in januari 2019 donaties ontvangen van Subisco International en de Stichting voor Bostoezicht en Bosbeheer (SBB).  De sponsoren worden van harte dankgezegd voor hun geste.