Sponsors

De NSBS zorgt voor het vergroten van schoolboeken en ander schoolmateriaal voor slechtziende leerlingen. Er was behoefte aan een nieuwe kopieermachine en het Assuria Community Fund heeft daarin voorzien. De machine is op 9 mei 2018 geleverd door Zenobia N.V.

De NSBS mocht van de studenten van Hogeschool inHolland, School of Social Work een aantal artikelen in ontvangst nemen. De studenten hadden op 3 mei 2018 een bezoek aan de stichting gebracht. De geste bestond uit o.a. schoolartikelen en muziekinstrumenten.

De NSBS heeft wederom met dankbaarheid een donatie ontvangen van STEPS N.V. Deze trouwe donateur wordt van harte bedankt.

De NSBS heeft voor de tweede keer grootletterboeken ontvangen van Stichting Corantijn. Het gaat hierbij om achttien dozen. Een deel zal worden geplaatst in de bibliotheek. Een ander deel zal geschonken worden aan andere instellingen die een grootletterboek ook goed kunnen gebruiken zoals bejaardentehuizen.

Mevrouw Tiny Debie heeft een twintigtal poppen geschonken aan de NSBS. De poppen (inclusief zelfgemaakte kleding) kunnen goed gebruikt worden door de kinderen. De poppen zijn afgegeven aan de Louis Brailleschool. De bibliotheek heeft ook enkele exemplaren met de bedoeling een themales te doen.